Ekhoe x [U] készlet

Ekhoe x [UNREAL] Missing Tee készlet

Lemaradtál az Ekhoe x [UNREAL] Missing Tee-ről? Most te is beszerezhetsz egyet a pólóból - sőt az [UNREAL] Secret Pop-Up Store-ban még találkozhatsz is Ekhoe-val, aki közben szerencsére már megkerült...
Ez egy v2 Tee (kicsi change van benne). BTW ezután soha többet nem lesz belőle restock!
Így rendelhetsz elő:
  • Gyere el az [UNREAL] budapesti üzletébe 2023. március 8-án 11:00 órara, itt zárásig előrendelheted a pólót az általad választott színben és méretben - amíg a készlet tart, szóval érdemes minél korábban megérkezni! Egyvalaki egy pólót vásárolhat csak meg!
  • Ha nem tudsz eljönni az üzletbe, akkor márc. 8. 14:00-tól megrendelheted aznap a készlet erejéig. Választhasz, hogy kiszállítsuk-e hozzád, vagy inkább eljössz pacsizni Ekhoe-val és úgy veszed át a pólódat!
És így kapod meg 23 szép tavaszán!
2023. március 24-én gyere el az [UNREAL] Secret Pop-Up Store-ba, és ott átvette az előrendelt pólót. A helyszínt előző este áruljuk el e-mailben minden rendelőnek! Annyi info már most, hogy Budapesten lesz!
Mindenképpen hozd el magaddal a rendelés visszaigazoló e-mailt (telón vagy kinyomtatva) és egy fényképes igazolványt! Csak személyesen az veheti át a pólót, aki megrendelte!
Nem csak a pólót veheted át, hanem találkozhatsz Ekhoe-val is egy pacsira vagy közös képre!
Ha a webshopban kiszállítással rendelted meg, akkor március 27-én érkezik majd vele a futár.