Megnyílt az [UNREAL] zászlóshajó üzlet Budapesten!

2022. augusztus 4-én teljesült az egész csapatunk álma: végre megnyitottuk az új [UNREAL] zászlóshajó üzletet Budapest belvárosában.

Hosszas előkészület után nyitottuk meg a vadonatúj [UNREAL] zászlóshajó üzletet a Petőfi Sándor utca 10. szám alatt, Budapest belvárosának szívében.

A SZÍNFALAK MÖGÖTT

Szili Tamás alapító és a márka az üzlet dizájn koncepcióját ismerteti: Az első benyomás az új üzletről, hogy milyen tágas. A bemutatótermi megközelítéssel termékeink prémium minőségét szerettük volna kifejezni, a magas mennyezet pedig márkánk végtelen lehetőségeit szimbolizálja.

Az üzletben erősen indusztriális, de barátságos légkör uralkodik. A betonfalak és a talaj modern és nyers hátteret ad nemcsak termékeinknek, hanem a falon kihelyezett műtárgyaknak is. Az Unreal márka és a művészet mindig is szorosan összekapcsolódott – nem csak ruhákat vagy kiegészítőket kínálunk – az UNREAL termék mindig megtestesült gondolat, akárcsak bármely más műalkotás!

Terveink szerint sokkal több műalkotást helyezünk ki a falainkra, hogy megmutassuk értékeinket és gondolkodásmódunkat. És persze sok újdonságra is számítani kell, új szezonok és kapszulakollekciók érkeznek ide új zászlóshajó üzletünkbe.

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan ellátogattatok új üzletünkbe, és reméljük mindenki elégedett volt a nyitás napján kínált különleges akciókkal!

MI VÁR RÁD ÚJ ÜZLETÜNKBEN?

A Petőfi Sándor fa 10. szám alatti új üzletben immár a legújabb UNREAL ruhák legnagyobb forrása, és az előző szezon kedvencei is átvehetők. Szívesen nézünk körül, és egész csapatunk örömmel segít a megfelelő méretű UNREAL ruházat kiválasztásában.

Cím: 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 10.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől-csütörtökig: 12:00-20:00

péntek- szombat: 12:00-21:00

Vasárnap: 12:00-18:00